Domů>GDPR

verze 1. účinná od 25.5.2018

Náš e-shop www.planetadarecku.cz, fyzická osoba Ondřej Šefler Dis.IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsaný v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady souborů cookies.

 

Respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

 

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme. 

 

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme. Pro ověření Vašeho e-mailu využíváme funkci double opt-in.

 

Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?

 

Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás nebo poskytnete hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném.

 

Jak vaše osobní údaje využíváme? 

 

Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:

 

Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)
Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace 
Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv
Kontaktovat vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží
Odpovědět na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách
Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
Spravovat váš účet a kontrolovat vaši platební morálku
Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží
Zkontrolovat váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
Zasílat vám dotazníky spokojenosti s cílem dát vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
Zabránit zneužití našich služeb


Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

 

·       u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,

·       u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,

·       u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,

·       nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).

Poté budou vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

 

2. Budeme vás chránit

 

Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

 

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte

 

Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.

 

Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na adrese: Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, nebo na emailu - o.sefler@gmail.com

 

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat

 

Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

 

Netnakup s.r.o., Pražská 1799, 43801, Žatec, IČ: 04199219

 

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

 

5. Jaká jsou vaše práva? 

 

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 170 00, nebo na email - o.sefler@gmail.com.

 

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení

 

Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook Planetadárečků.cz

Svítící tyčinky, chemické světlo, lightstick je skvělý doplněk na různé oslavy, párty, akce, diskotéky. Ptákoviny a karnevalové kostýmy pro všechny blázny. U nás si vyberete. Samolepky na zeď promění daný prostor k nepoznání a dodájí mu originalitu. Vybírejte dárky k narozeninám na Levné-dárečky.cz a staňte se očekávaným hostem všech narozeninových oslav. Originální dárky pro muže a ženy nejen k narozeninám. Prodáváme levné netradiční dárky a originální dárečky z celého světa. Dárky nejen k narozeninám, netradiční dárky a skvělé zážitky má pro vás e-shop Netradicni-darecky.cz. Internetový obchod Extra-dárečky.cz se zaměřuje na prodej moderních a originálních dárků, ale také menších dárečků a gadgets. Máme pro Vás tipy na dárky k výročí – ať už se jedná o životní jubileum, výročí svatby či seznámení. Originální dárky pro vás připravujeme již několik let tak, abyste mohli nakoupit veškeré dárky bez stresu, z pohodlí domova. Originální dárky pro muže a ženy pohodlně na jednom místě, rychle a za férové ceny nabízí Originální-dárečky.cz. Jsme nový obchod s RC modely a nabízíme kvalitní a kompletní modely, které vám dopřejí spousty zábavy.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Originálne darčeky a gadgety za vynikajúce ceny.

Klips na podprsenku - průhledný

Nezadán

Klips na podprsenku - průhledný

Cena: 24,00 Kč

koupit

Rukavice pro smartphony - šedé

Gift Koncepts

Rukavice pro smartphony - šedé

Cena: 154,00 Kč

koupit

Cestovní taška Retro - černá-bílá

Bag Base

Cestovní taška Retro - černá-bílá

Cena: 165,00 Kč

koupit

Peněženka Ripper - černá

Bag Base

Peněženka Ripper - černá

Cena: 73,00 Kč

koupit

Taška Vertical Messenger - lime

Westford Mill

Taška Vertical Messenger - lime

Cena: 68,00 Kč

koupit

Pouta s kožíškem - růžová

Nezadán

Pouta s kožíškem - růžová

Cena: 38,00 Kč

koupit

Doutníkový ořezávač

Nezadán

Doutníkový ořezávač

Cena: 92,00 Kč

koupit

Svítící tkaničky - růžové

Nezadán

Svítící tkaničky - růžové

Cena: 108,00 Kč

koupit

Sladká tanga

Spencer and Fleetwood

Sladká tanga

Cena: 200,00 Kč

koupit

Sluneční brýle Pivo

Nezadán

Sluneční brýle Pivo

Cena: 104,00 Kč

koupit

Věšák M16

Nezadán

Věšák M16

Cena: 1 065,00 Kč

koupit

Vrahův věšák - modrý

Nezadán

Vrahův věšák - modrý

Cena: 155,00 Kč

koupit

Houbařský set

Gadget Factory

Houbařský set

Cena: 680,00 Kč

koupit

Zásobník na léky - červený

Nezadán

Zásobník na léky - červený

Cena: 39,00 Kč

koupit

Inteligentní plastelína - oranžová

Wiki Gadgets

Inteligentní plastelína - oranžová

Cena: 127,00 Kč

koupit

Bezbolestná depilace Smooth Legs

Nezadán

Bezbolestná depilace Smooth Legs

Cena: 45,00 Kč

koupit

Bezešvá podprsenka Ahh Bra - bílá

Tele Brands

Bezešvá podprsenka Ahh Bra - bílá

Cena: 113,00 Kč

koupit

Tílko Bella Flowy V-neck Tank - černé

Bella+Canvas

Tílko Bella Flowy V-neck Tank - černé

Cena: 229,00 Kč

koupit

Vložky do bot z paměťové pěny

Nezadán

Vložky do bot z paměťové pěny

Cena: 57,00 Kč

koupit

Náramek Para 22 mm - zelený

Mil-Tec

Náramek Para 22 mm - zelený

Cena: 65,00 Kč

koupit

Gumičková pistole 007 - červená

Nezadán

Gumičková pistole 007 - červená

Cena: 65,00 Kč

koupit

Vložky do bot Grangers G20 Trek

Grangers

Vložky do bot Grangers G20 Trek

Cena: 266,00 Kč

koupit

Tričko Bella Round Neck - fialové

Bella+Canvas

Tričko Bella Round Neck - fialové

Cena: 179,00 Kč

koupit

Tričko Bella 2X1 Rib Tank - hnědé

Bella+Canvas

Tričko Bella 2X1 Rib Tank - hnědé

Cena: 163,00 Kč

koupit

Tričko Bella Rib V-Neck - černé

Bella+Canvas

Tričko Bella Rib V-Neck - černé

Cena: 163,00 Kč

koupit

Tričko Bella Rib V-Neck - růžové

Bella+Canvas

Tričko Bella Rib V-Neck - růžové

Cena: 163,00 Kč

koupit

Tričko Bella Triblend Crew Men - černé

Bella+Canvas

Tričko Bella Triblend Crew Men - černé

Cena: 253,00 Kč

koupit

Top Bella Sheer Mini - růžový

Bella+Canvas

Top Bella Sheer Mini - růžový

Cena: 241,00 Kč

koupit

Tričko Bella Sheer Mini Rib - navy

Bella+Canvas

Tričko Bella Sheer Mini Rib - navy

Cena: 241,00 Kč

koupit

Tričko Bella Sheer Mini Rib - modré

Bella+Canvas

Tričko Bella Sheer Mini Rib - modré

Cena: 241,00 Kč

koupit

Půllitr Lebka

Nezadán

Půllitr Lebka

Cena: 304,00 Kč

koupit

Přívěsek Placatka kožená

Nezadán

Přívěsek Placatka kožená

Cena: 82,00 Kč

koupit

Plechová cedule Harley

Nezadán

Plechová cedule Harley

Cena: 148,00 Kč

koupit

Šála hokejová Česká republika

Nezadán

Šála hokejová Česká republika

Cena: 230,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace